FOTO. Fondatorii MONDLY, absolvenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Brașov, donație de 25.000 de euro pentru Universitatea Transilvania

Studenții de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculoarelor vor avea la dispoziție stații de ultimă generație, într-un laborator complet echipat, la facultatea lor. Acest lucru este posibil în urma unei sponsorizări făcute de compania brașoveană Mondly, una dintre cele mai de succes firme înființate în ultimii ani.

Potrivit decanului Facultății de IESC, Carmen Gerigan  sponsorizarea companiei constă în echiparea unui laborator cu stații Apple de ultimă generație.

„Este o sponsorizare făcută de ingineri absolvenți ai facultății noastre, constând în calculatoare performante, pe care ei le folosesc în lucrul pe care îl fac. Ei ne sprijină  și cu colaborarea în proiecte cu studenți. Calculatoarele vor echipa un laborator pentru activități didactice. De asemenea ele vor fi folosite și pentru proiecte cu aplicații specific pe care le dezvoltă ei“, a declarat decanul Facultății, Carmen Gerigan. 

Sponsorizarea partenerului privat are o valoare de aproximativ 25.000 de euro și vine după ce anul trecut, aceeași firmă a mai sponsorizat facultatea cu echipamente pentru un alt laborator, în valoare de 15.000 de euro.

„Performanța pe care am avut-o noi la Mondly a fost cu acest tip de device-uri și cu acest tip de know-how, cu stații Apple. De aceea am decis să o transferăm și la studenți,  mai ales că în cadrul echipei noastre sunt și foarte mulți foști sau actuali studenți, deci vrem cumva să înmulțim acest success pe care noi l-am avut de când ne-am înființat“, a declarat Alexandru Iliescu, COO Mondly, absolvent al acestei facultăți.

IESC este una dintre cele mai mari facultăți ale Universității Transilvania, din punct de vedere al capacității de școlarizare, singura cu mai mulți studenți fiind Facultatea de Științe Economice.



 

Mondly este un startup din Brașov care s-a remarcat prin programele sale care îi învață pe oameni limbi străine cu ajutorul softurilor, în realitate virtuală și realitate augmentată. Mondly a fost premiat de Facebook și Google pentru aplicațiile create până acum. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.