Rareș Bogdan, de pe „sticlă“, în fruntea listei PNL pentru europarlamentare. Candidatul susținut de Brașov, pe locul 2.

Negocierile dintre PNL şi jurnalistul Rareş Bogdan s-au finalizat cu succes, precizează surse din partid, pentru STIRIPESURSE.RO. Realizatorul emisiunii  „Jocuri de putere“ de la Realitatea TV şi-a dat acordul pentru a dechide lista PNL la alegerile europarlamentare. 



 

Pe locul 2 pe această listă ar urma să fie actualul europarlamentar Siegfried Mureșan, ales în 2014 pe listele PMP. Acesta este, de altfel, și candidatul susținut de PNL Brașov, după cum au anunțat liderii locali, în urmă cu aproape o lună. 

Potrivit stiripesurse.ro, PNL are pe listă atât actuali eurodeputați, cât și nume personaje importante din partid, la nivel local și național. În plus, liberalii îi „reactivează“ cu această ocazie și pe fostul co-președinte Vasile Blaga, fost ministru de interne. 

Pe lista PNL vor mai fi Mircea Hava (primarul municipiului Alba Iulia), Vasile Blaga, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu), Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu şi Vlad Nistor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.