Mihai Mohaci (PSD): În 2020 trebuie să avem Primăria Brașov sau președinția Consiliului Județean

După ce a anunțat la sfârșitul anului trecut că pleacă din PSD și se alătură partidului lui Victor Ponta, Pro România, deputatul social-democrat Mihai Mohaci nu numai că a revenit la sentimente mai bune, dar stabilește și obiective pe care vrea să le atingă cu PSD după alegerile locale din 2020: „Trebuie să avem, ori primarul, ori preşedinte de Consiliu Judeţean!“



„Spun aceste lucruri pentru că cel puţin la nivelul Consiliului Judeţean şi noi putem să finalizăm aeroportul, putem să aducem şi bani şi putem să luăm în asociere chiar şi Primăria Braşov, care are resurse, pentru a participa. Primăria poate fi adusă în acţionariatul de la Consiliul Judeţean.  Eram prefect şi am adus la masă la acel moment, pe domnul primar George Scripcaru şi pe preşedintele Consiliului Judeţean în ideea de a realiza aeroportul întru un termen relativ scurt, pentru că primăria Braşov dispune de aceşti bani, poate să investească.  Eu înclin să cred că la baza acestui aeroport suma de orgolii a mai scăzut. Interesul cetăţenilor este să existe acest aeroport, nu numai declarativ, ci să fie realizat, şi mai ales, cu altă viteză“, a declarat Mihai Mohaci.

Liderii PSD Brașov spun că în partid e liniște…

Declarația lui Mihai Mohaci vine după ce, la începutul lunii decembrie, împreună cu deputatul Mihai Popa, Mohaci anunțase că pleacă din PSD, pentru a se alătura partidului condus de Victor Ponta. La acel moment, Mohaci era nemulțumit de modul în care este gestionat PSD, atât la nivel național, de către Liviu Dragnea, cât și la nivel local, de către Marius Dunca (Detalii AICI). Mihai Mohaci acuza atunci „lipsa unei reale comunicării și  lipsa unui dialog  cu membrii de partid“, dar și faptul că partidul este condus „din afară“. Ulterior, și el și Mihai Popa au revenit în partid, dar numai pentru ca la două luni mai târziu, pe surse, să-și arate din nou nemulțumirile și să fie la un pas de un nou „divorț“ de PSD Brașov (Detalii AICI).



 

Între timp, Mohaci pare să fi revenit la sentimente mai bune și să vorbească despre „echipă“. Cel puțin aparent:  „Echipa va trebui să funcţioneze, vom stabili anumite principii şi anumite reguli, care sper să se pună în acord cu ocazia alegerilor din 24 martie“, a declarat Mihai Mohaci, într-o conferință de presă. 

La rândul său, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, cel care a avut o reacție foarte dură în februarie, la auzul veștii că Mohai și Popa pleacă spre Pro România, spune acum că totul este normal în filială și se pregătesc alegerile interne. 

„La ședința de Comitet Executiv am stabilit data alegerilor (24 martie, n.n) și au fost niște discuții din care a reieșit că organizația mă susține la funcția de președinte. Și tot atunci s-a stabilit ca Mihai Popa să fie președinte executiv, domnul Mihai Mohaci secretar și o echipă de vicepreședinți.  Ca și până în acest moment, trebuie să facem totul pentru brașoveni și pentru ce spunea și domnul Mohaci, să ne dorim să câștigăm cât mai multe în Brașov. Am demonstrat că putem face ceva pentru brașoveni, de la Spitalul Regional de la aeroportul, dar și multe alte lucruri”, a declarat Marius Dunca. 

 

1 Comentariu

  1. Fesenistilor vremea voastra sa dusssss ,nu veti mai sta tolaniti cu tlelefoanele deschise in jilturile statului dra knea ,Romania are mare nevoie de cei tineri nu de voi care ati macelarit totul casa fiti voi ACOPERITI,ati lasat o mosteninre greu de rezolvat.V-ati ghiftuit de averi ,MAI MARI LUMI S-au inbogatit in timp pe cand voi ati dobandit AVERII ce nu pot fi estimate doar in cativa ani,voi fesenistilor ,pesedeii ati distrus uzinile prin falsa privatizare si acum manca rezidurile Europei,imi doresc sa nu MAI AJUNGETI LA CONDUCERE IN VECI VECILOR ,AMIN 😡😡😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.