Restricţii de circulaţie pe strada Fundătura Hărmanului, ca urmare a lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare

Mâine, traficul se va desfăşura cu unele restricţii în zona Timiş-Triaj, ca urmare a lucrărilor la reţelele de apă-canalizare, desfăşurate de Compania Apa. Potrivit reprezentantei Companiei Apa, Alina Bălătescu, restricţiile vor fi impuse pe strada Fundătura Hărmanului, la trecerea de cale ferată, unde se va circula pe o singură bandă. 

„Mâine, 13 martie 2019, ora 9.00, încep lucrările de reabilitare și extindere a rețelei de canalizare din cartierul Timiș-Triaj, pe strada Fundătura Hărmanului, la trecerea de cale ferată. Traficul va fi restricționat pe o bandă, iar timpul estimat pentru efectuarea acestei lucrări este de 3 zile“, a explicat Alina Bălătescu. 

Rețeaua de canalizare din cartierul Timiș – Triaj va fi modernizată din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Lucrarea face obiectul Contractului nr. 9F, lot 2, în valoare de 4,37 milioane de lei. Străzile incluse în contract sunt Timiș-Triaj și Fundătura Hărmanului, iar lungimea totală a rețelei ce urmează a fi executată este de 1,6 km. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.