PSD Brașov îl susține pe Răzvan Popa pentru Parlamentul European. Popa „mulțumește“ printr-un atac dur la „antiromânii“ din PPE

PSD Brașov anunță că susține candidatura lui Răzvan Popa pentru încă un mandat în Parlamentul European, liderii organizației fiind mulțumiți de activitatea pe care fostul viceprimar al Brașovului a depus-o din 2017 pânâ acum la Bruxelles. Nu se știe dacă și conducerea națională a partidului va fi de acord și pe ce loc îl va plasa pe Răzvan Popa, având în vedere că din primele informații, lista cu primii zece candidați  este deja ocupată, iar pentru Regiunea Centru, din care face parte și Brașovul, popunerea ar fi Victor Negrescu. 



„Brașovenii și românii sunt bine reprezentați de colegul meu, iar aici amintesc poziția sa în ceea ce privește alocațiile copiilor pe care îi au conaționalii noștri angajați în Austria. Iar atunci când atragi atenția, în cel mai înalt for european, și în privința banilor cuveniți României, îți faci datoria din poziția în care te afli”, declară Marius Dunca, președintele PSD Brașov, într-un comunicat de presă. 



Cea mai recentă ieșire publică a europarlamentarului Răzvan Popa a avut loc imediat după ce i s-a anunțat susținerea, de către PSD Brașov. Într-un comunicat transmis presei, Popa a criticat dur organizarea la București a Summitului Partidului Popularilor Europeni (PPE), familie europeană din care face parte și PNL. Eurodeputatul social-democrat a anumit această acțiunie o „defilare a antiromânilor chiar în capitala României“.

„Este sfidător că acest eveniment a fost organizat chiar în Capitala României, una dintre țările care este cel mai des atacată de politicienii din PPE. Summitul PPE a fost o defilare a antiromânilor la București, ceea ce este greu de acceptat. Și mai tragic este că politicienii români afiliați acestei familii europene se întrec în atacuri la propria țară, iar pentru asta sunt recompensați cu locuri pe liste“, a declarat Răzvan Popa. 

Răzvan Popa a ajuns în Parlamentul European în 2017, de pe poziția 19 pe lista de candidați, după ce mai mulți colegi au renunțat pe rând la mandatele din Deliverativul UE, pentru a ocupa alte poziții la nivel național. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.