Spitalul Județean Brașov caută o firmă pentru colectarea și neutralizarea deșeurilor periculoase rezultate din actul medical

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov caută o firmă care să se ocupe de colectarea, transportul şi eliminarea finală a deşeurilor medicale periculoase din activitatea medicală și eliminarea/neutralizarea subsţantelor toxice. 

Contractul scos la licitație pentru a doua oară, după ce prima procedură a fost anulată, are o valoare de 2.502.732 lei, fără TVA, pentru doi ani. Ofertele pot fi depuse până la data de 9 aprilie. 

Licitația lansată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov are două loturi:

  • Lotul 1 – în valoare de 2.332.800 lei fără TVA, pentru colectarea, transportul şi eliminare finală a deşeurilor medicale periculoase, rezultate din activitatea medicală. 
  • Lotul 2 – în valoare de 169.932 lei fătă TVA, pentru neutralizarea substanţelor toxice , conform legislaţiei în vigoare. 

Printre deșeurile care fac obiectul contractului sunt cele rezultate din aplicarea unor măsuri speciale privind prevenirea infecţiilor (de exemplu, cele care au venit în contact cu sânge ori cu alte fluide biologice, precum şi cu virusuri, bacterii, paraziţi, toxinele microorganismelor), deşeurile înţepătoare-tăietoare (ace, ace cu fir, catetere, seringi cu ac, branule, lame de bisturiu, pipete, sticlărie de laborator ori altă sticlărie spartă sau nu etc), unele tipuri de medicamente sau fragmente şi organe umane, inclusiv recipiente de sânge şi sânge conservat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.