VIDEO. Mitingul PSD din Piața Sfatului, scurtat de huiduieli!

foto: FB Marius Dunca

Aproximativ 500 de persoane, majoritatea membri de partid, mulți dintre ei trecuți de prima tinerețe, au participat duminică dimineața la mitingul pentru  susținerea valorilor europene, organizat pe ultima sută de metri de către PSD Brașov, în Piața Sfatului. 

Mitingul, anunțat pentru ora 11.00, a început ceva mai devreme dar nu a durat mai mult de 20 de minute, timp în care, de la microfon s-au adresat publicului mai mulți lideri social-demiocrați, printre care președintele organizației județene, Marius Dunca, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu și ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, sau ministrul IMM-urilor, Radu Oprea.

Mitingul PSD a avut parte și de o contraofensivă dn partea unor brașoveni din Piața Sfatului, o parte dintre acei care i-au huiduit pe social-democrați fiind legitimați de către jandarmi.  

Unul dintre cele mai vehemente mesaje contra PSD a font transmis de către o brașoveancă de 70 de ani, care spune că, deși pensia i-a crescut cu 100 de lei, toate celelalte costuri au crescut și ele, cel puțin la fel de mult. 

„Sunt o femeie de 70 de ani dar pe mine nu mă mai minte nimeni! (…) Sunt toți niște hoți, cu Dragnea în frunte. (…) Mi-a crescut pensia cu 100 de lei, crede că mă încântă, dar a crescut tot. Să iasă lumea, să aibă curaj, că ăștia ne pun pumnul în gură. Rușine, bandiților“, a strigat femeia, care a dat astfel tonul celor prezenți, ce început apoi să huiduie și să strige „PSD, Ciuma roșie“.

O parte dintre protestatarii din Piața Sfatului au ajuns până în fața Hotelului Aro Palace unde se desfășoară alegerile interne pentru funcția de președinte al PSD Brașov, încercând să intre în dialog cu unii membri de partid.  

Răspunsul unora dintre membrii PSD a pentru cei care au protestat în fața hotelului a fost scurt: „Puteți să strigați până mâine!“. 

Un alt mod în care pesediștii au ținut să răspundă protestatarilor a fost acela de a ridica pancarte cu mesaje proprii în fața oricărui protestatar sau jurnalist care ridica o cameră pentru a face poze sau un telefon pentru a face o filmare.

 

UPDATE – la finalul protestului din Piața Sfatului jandarmii au intervenit pentru a despărți două persoane care s-au luat la ceartă. Un susținător PSD a agresat o persoană care care și-a arătat nemulțumirea față de partidul de guvernare. La duba jandarmilor a fost dusă persoana agresată de susținătorul PSD. Jandarmii au explicat că au dus această persoană la autospeciala lor pentru a stabili dacă vrea să depună plângere. 

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 1. 

1 Comentariu

  1. Cu asemenea clasa politica Romania nu are nici o sansa. In special PSD care a fost la guvernare in ultimii 30 de ani aproximativ 80% din timp, nu a facut altceva decat sa distruga tot ce mai era bun in tara. Ce este mai trist este faptul ca si noua generatie de politicieni (vezi acest Dunca Marius), este la fel de corupta ca si vechea clasa politica. Din pacate acesti noi politruci, doar incearca sa se imbogateasca cu orice pret pe spatele oamenilor de rand, ca deh trebuie sa isi plimbe pipitele prin excursii de lux. Vezi acest Dunca Marius care tocmai si-a cumparat cu bani furati, apartament intr-o zona de lux a Brasovului. Insa politrucul spune ca banii nu ii apartin la fel nici apartamentul, toate fiind ale iubitei Monica Elena Nita, o pipita care nestiind ce i se intampla, la cat de tampa este, a cazut intr-o teapa cat Tampa de mare. Cu alte cuvinte Dunca a folosit banii din spagi cu mana acestei pipite prostute.
    Mai nou asa se procedeaza in PSD (partidul schizoizilor dobitoci).
    Vezi detalii aici:

    https://www.tolo.ro/2018/01/26/ministrul-sportului-2012-2017-venituri-medii-de-12-000-de-euro-pe-dar-conduce-un-audi-a8-nedeclarat-limuzina-comparabila-ca-pret-cu-cea-primita-de-simona-halep-cand-devenit-nr-1-mondial/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.