Dunca îi reproșează lui Veștea că a încalcat armistițiul, dar promite că PSD nu va strica evenimentul din Piața Sfatului, al liberalilor

Social democrații dau asigurări că nu vor strica în niciun fel evenimentul programat de PNL în Piața Sfatului, din Brasov, acolo vor fi prezentați mai mulți dintre candidații liberali pentru Parlamentul European.



Potrivit președintelui PSD Brașov, Marius Dunca, social-democratii nu își vor trimite vreun reprezentant care să strige împotriva evenimentului PNL, „așa cum au făcut liberalii“. Dunca spune că în acest fel vrea să le ofere brașovenilor un model cât mai bun.

„Fac din nou un apel la partidele politice pentru un comportament civilizat, în spiritul european. S-a ajuns deja prea departe cu jignirile și mă refer, de exemplu, la evenimentul nostru în  Piața Sfatului unde un membru cunoscut al PNL a venit să scandeze și să ne înjure. L-am rugat înainte de evenimentul nostru pe președintele PNL, Adrian Veștea, să țină cont și să nu își trimită oameni acolo pentru a înjura sau a strica întâlnirea. Din pacate, nu s-a întâmplat asta“, a declarat Marius Dunca. 



Președintele PSD Brașov a dat asigurări că nimeni din organizația sa nu va strica ìntalnirea PNL de la Piața Sfatului, în ideea de a da astfel „un mesaj de corectitudine față de celelalte partide politice“.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.