Elevii și absolvenții Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă“, invitați la „150 de ani de excelență meșotistă“

Elevii actuali dar și absolvenții promoțiilor anterioare de la COlegiul Național „Dr. Ioan Meșotă“ sunt invitați sâmbătă, 18 mai, între orele 10 și 13 să sărbătorească împreună „ 150 de ani de excelență meșotistă“.

Comunitatea „Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi” marchează evenimentul printr-o „Șezătoare la liceu“.„1869 – 2019, 150 de ani de excelență meșotistă” este o sărbătoare la care organizatorii și-au propus să participe cu bucuria lucrului de mână făcut și apoi dăruit. Astfel, elevii și absolvenții Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă“ sunt invitați să coasă semne de carte cu logo-ul liceului, care ulterior vor fi oferite participanților, la tombola Balului aniversar de la începutul lunii iunie.

Comunitatea „Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi” va asigura materialele necesare, modelul de cusut în format tipărit și îndrumarea necesară pentru a coase în punctul românesc „În cruce” .

În măsura posibilităților participanții sunt așteptați să vină la eveniment purtând o ie sau o cămașă tradițională, fără ca aceasta să fie însă o condiție obligatorie de participare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.