Femeie de 40 de ani și fiul ei de 3 ani, dispăruți într-o pădure de la Zizin. Cei care pot da detalii, rugați să sune la 112!

O femeie în vârstă de 40 de ani și fiul ei de doar 3 ani și 10 luni sunt căutați de rude și de polițiști, într-o pădure din Zizin, unde au dispărut încă de ieri.  Căutările au început încă de ieri și au fost reluate în această dimineață, de la ora 7.00. 

UPDATE: În jurul prânzului, cele două persoane au fost găsite. Nu au necesitat îngrijiri medicale, însă I.S.U. a direcționat, totusi, un echipaj medical care îi transporta la spital.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!



 

Semnalmentele persoanelor dispărute, conform IJP:

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi. 
Minorul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari, negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale, de culoare roşie, cu inscripţia „190” de culoare neagră, pe cadru.

„La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, în timp ce se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov, împreună cu alţi membri ai familiei, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, citată de mytex.ro.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.