RATBV SA Brașov are o nouă conducere. Schimbări pe toate pozițiile de vârf ale companiei

SC RATBV are un  nou manager începând din această lună. Noul șef al operatorului public de transport din zona metropolitană este George Cornea, cel care din 2017  până acum a condus Consiliul de Administrație al companiei. 



Mandatul lui George Cornea va avea o valabilitate de 4 luni, începând cu 17 aprilie, a confirmat acesta.  

„Funcția vine cu responsabilități majore în perioada viitoare, legate atât de extindea în zona metropolitană a transportului public cât şi de extinderea flotei cu mijloace de transport mai puțin poluante, respectiv cu troleibuze sau autobuze electrice şi hibride. Cu toate acestea, am mare încredere că împreună cu echipa de profesionişti pe care o avem la RATBv Braşov vom putea oferi braşovenilor cele mai bune condiţii de transport în comun”, a declarat George Cornea. 

Ovidiu Bucurei, cel care a fost până acum manager al societății de transport, a devenit director economic, funcție pe care a detinut-o până anul trecut, când a fost numit interimar pe poziția de manager, în urma demisiei lui George Antohe. Ovidiu Bucurei ocupă funcția de director economic, printr-o procedură de selecție și va avea un mandat de 3 ani.

Director de exploatare rămâne Nicolae Spinean, iar director tehnice este Ioan Stroe



De asemenea, Consiliul de Administrație al Companiei va fi condus de Bogdan Năstase. La fel ca și George Cornea, Năstase este membru în CA încă din august 2017, cu un mandat de 4 ani, până în august 2021, obținut în urma unei proceduri de selecție. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.