FOTO&VIDEO. Accident cu doi răniți, în Centrul Civic din Brașov. În mașina care s-a oprit fix în stâlp s-au găsit „fragmente vegetale“ care ar putea fi droguri

O mașină a lovit violent un stâlp din Centrul Civic, duminică dimineață, în urma impactului rezultând doi răniți.  
Accidentul de duminică, de pe strada Mihail Kogălniceanu a fost unul deosebit, având în vedere că în maşina care s-a lovit de stâlp au fost găsite nişte… „fragmente vegetale”.
 


 
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, accidentul a fost provocat de un tânăr care „nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a intrat cu maşina într-un stâlp. În urma impactului au fost două victime, ambele fiind transportate la spital”. De asemenea, ea a precizat că „în autoturism fost identificate fragmente vegetale, care au fost ridicate în vederea expertizării în condiţii de laborator. În funcţie de rezultatele analizelor, se vor dispune măsurile legale”
 
 
Pe de altă parte, reprezentanta Ambulanţei Braşov, medicul Alina Jicaru, a declarat, că după accident, şoferul, care avea 21 de ani, era cam agitat, însă a precizat că Serviciul de Ambulanţă nu are posibilitatea de a face teste, pentru a vedea dacă tânărul era sau nu sub influenţa drogurilor. Reprezentanta Serviciului Județean de Ambulanță Brașov a mai spus că şoferul nu a suferit nici o leziune şi a refuzat să meargă la spital, însă cealaltă victimă, o fată de 17 ani a avut mai multe zgârieturi.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.