FOTO. Viceprimarul Brașovului, Costel Mihai, cu autobuzul la vot: „Am votat pentru o Europă creștină și unită“

Dacă primarul Brașovului, George Scripcaru, a venit la secția de votare pe bicicletă, după ce a făcut o scurtă plimbare pe două roți până la Pietrele lui Solomon, viceprimarul Costel Mihai a ajuns la urne cu autobuzul.

Costel Mihai, președintele PMP Brașov, s-a arătat încânat de faptul în autobuze a văzut multe persoane care veneau de la secțiile de votare sau se îndreptatu către acolo. „Chiar mi-a atras atenția să văd autobuzele pline cu multă lume care mergea la vot și discuta despre acest lucru pe drum. Înseamnă că avem cetățeni implicați și dornici să participe la viitorul european al României“, a spus viceprimarul Costel Mihai.

Viceprimarul Costel Mihai a votat la secția nr. 107 de la Colegiul „Grigore Antipa“. El a precizat că și-a exprimat opțiunea atât pentru Parlamentul European cât și pentru referendum.

„Astazi este o zi importantă, este despre noi și despre România în Europa. Votul este o responsabilitate civică pe care trebuie să ne-o asumam pentru ca în final, să putem spune că am contribuit cu toții la viitorul Romaniei. Am votat astăzi pentru o Europă creștina și unită, pentru a fi uniți în Europa și bineînțeles, mi-am exercitat și dreptul constituțional asupra referendumului, pentru că aceasta reprezintă modalitatea directă prin care cetățeni sunt consultați și de aceea trebuie sa votam și in aceasta situație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.