Muncitor căzut de la înălţime pe un şantier din Braşov. Poliţia a deschis dosar penal

Poliţiştii braşoveni efectuează cercetări într-un dosar penal deschis marţi dimineaţa în cazul unui accident de muncă, după ce un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, în urma căderii de la înălţime. Accidentul s-a produs pe un şantier de pe strada Zaharia Stancu în această dimineaţă. 



Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, iniţial, în apelul la 112 se preciza că bărbatul ar fi căzut de la înălţime după ce s-a electrocutat. Ulterior, echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat că acesta este politraumatizat prin cădere de la înălţime. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost transportat la spital.  

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, citat de Agerpres, în acest caz a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă. 

„Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.