PSD Brașov spune că a înțeles mesajul alegătorilor: „Mesajul de la urne nu va rămâne fără ecou“

Ca urmare a numărului de voturi înregistrate la nivelul județului Brașov, precum și în restul țării, reprezentanții PSD Brașov spun că au înțeles mesajul alegătorilor și că vor apela la o schimbare de abordare.



„Prezența la vot este considerată măsura democrației. În acest sens, PSD Brașov le mulțumește românilor pentru participarea în număr atât de mare la alegerile europarlamentare. De asemenea, dorim să le transmitem brașovenilor că am înțeles mesajul transmis de ei la urne și respectăm votul pe care l-au oferit. PSD Brașov înțelege votul românilor drept un semnal în favoarea schimbării de abordare. Drept urmare, mesajul de la urne nu va rămâne fără ecou, ci din contră, va reprezenta punctul central în jurul căruia ne vom construi pașii următori“, se arată într-un comunicat de presă al partidului. 

După alegerile din 26 mai, pentru PSD Brașov urmează o perioadă de analiză internă asupra rezultatelor votului, concomitent cu abordarea constructivă de susținere la nivel central a obiectivelor importante pentru brașoveni, mai spus reprezentanții organizației județele PSD Brașov.



„Semnalul cetățenilor este unul extrem de clar și ce putem face noi mai bine este să îl asimilăm și să îl înțelegem la adevărata lui amploare. Românii sunt din ce în ce mai interesați de evoluția din plan politic, iar acest lucru este îmbucurător, pentru că, astfel, măsurile politicienilor pot să fie cu adevărat fidele dorințelor electoratului. În perioada următoare, organizația noastră se va concentra pe îndeplinirea obiectivelor atât de necesare în județul nostru. Vom acționa atât local, cât și în Parlament și pe lângă Guvern, pentru ca aeroportul și restul obiectivelor de investiții să primească atenția cuvenită precum și sprijinul financiar necesar,” a declarat Marius Dunca, președinte al organizației județene PSD Brașov.



La alegerile europarlamentare, PSD a obținut, conform unor date neoficiale, 14,8% in municipiul Brașov și aproape 16% în județ.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.