De sâmbătă, Trasfăgărăşanul se deschide pentru toate categoriile de autovehicule

 
De mâine, 29 iunie 2019, începând cu ora 08:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule. 
 
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. 
 
De asemenea, DRDP îi atenţionează pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.
 
Cele două parcări private de mare capacitate de la Bâlea lac nu au fost totuşi deszăpezite încă de către firmele ce le administrează, astfel că locurile de parcare sunt extrem de limitate. Firmele respective au fost notificate să intervină pentru curăţarea parcărilor, urmândă să facă acest lucru în perioada următoare. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.