FOTO. Viceprimarul Brașovului, copilot de probă la Campionatului Național de Viteză în Coastă, mesaj pentru șoferii din trafic

Viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai, a fost în weekend, unul dintre cei care au încercat pe proprie piele senzațiile tari oferite de viteza raliului desfășurat pe Drumul Poienii.

La Brașov a avut loc în acest weekend Campionatul Național de Viteză în Coastă, etapa a III-a, iar la probe, șoferii au avut posibilitatea de a „încerca“ traseul alături de „copiloți“. Printre copiloții care au testat traseul s-a aflat și viceprimarul Brașovului, Costel Mihai, care a urcat în mașină  alături de colegul său, Liviu Tudor.

Imediat după această experiență inedită, viceprimarul a avut un mesaj către șoferii care ar fi tentați să apese pedala de accelerație altfel decât într-un cadru organizat, într-o competiție sportivă: 

 „Brașovul a găzduit în acest weekend cea de a III-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, o competiție-magnet pentru sportivi dar și pentru amatorii de adrenalină, care se adună de la an la an în număr tot mai mare ca să admire bolizii pe 4 roți.  La această ediție sunt unul dintre cei care au gustat din plin adrenalina, acceptând provocarea de a fi «copilotul» colegului meu, Liviu Tudor, pe traseul de probe. Este clar, senzația vitezei «te prinde» dar sunt convins că ea trebuie experimentată doar în cadrul organizat al unor evenimente de acest gen, ci nu în trafic, punând vieți în pericol. Acesta este și unul dintre mesajele pe care vrem să le răspândim atunci când susținem astfel de competiții sportive la Brașov. Îi felicit pe sportivii care promovează, la rândul lor, acest mesaj, iar brașovenilor, le mulțumesc că au participat în număr atât de mare la evenimentul sportiv de pe Drumul Poienii“, a postat Costel Mihai pe pagina sa de Facebook.

Foto: FB Mihai Costel

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.