Locul de picnic de la Lacul Noua are o nouă față. Urmează Pietrele lui Solomon

Foto: Arhiva BvM

Locul de picnic de la Lacul Noua a fost reamenajat ca zonă de relaxare, într-o campanie inițiată de Ciucaș. Ulterior, va fi reamenajat și locul de picnic de la Pietele lui Solomon, au anunțat repreznetanți Ciucaș.  Astfel, ambele locuri de picnic de la Noua și de la Pietrele lui Solomon vor fi puse la dispoziția brașovenilor curățate, reamenajate și utilate complet pentru momentele de relaxare în natură, cu măsuțe acoperite sau neacoperite, băncuțe și locuri de grătar securizate pentru a împiedica extinderea focului.

„Este în natura Ciucaș să protejeze natura și, pornind de la aceste dorințe ale românilor am căutat, în alte 4 județe din țară, zonele preferate de relaxare în natură și am început să le înfrumusețăm, făcând din acest lucru una dintre misiunile noastre. Primele locuri reamenajate sunt cele din Brașov, orașul în care suntem acasă, orașul de origine al mărcii Ciucaș“, a spus Andrei-Mihăilă Crăciun, senior brand manager la Ciucaș.  

„Mă bucur să văd că Ciucaș nu este doar unul dintre brandurile Brașovului, ci este și o parte din comunitatea noastră. Primăria Brașov are un lung parteneriat cu Ciucaș Brașov, iar investiția pe care au realizat-o în reabilitarea celor două locuri de picnic, de la Lacul Noua și de la Pietrele lui Solomon, reprezintă o confirmare că Ciucaș este parte din istoria, dar și din prezentul acestui oraș”, a declarat, la rândul său, George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.  

În campania inițiată de Ciucaș urmează să mai fie refăcute alte trei astfel de locuri de picnic din țară, respective Valea Doftanei în județul Prahova, Rosseti, în Iașiși Gârboavele, în Galați.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.