Femeie lovită pe o trecere de pietoni, în Răcădău

Un pieton a fost lovit azi pe trecerea de pieton la intrarea în cartierul Răcădau.  Potrivit ISU, accidentul s-a produs în jurul prânzului, în zona intersecției dintre bulevardul Muncii și strada Carpaților. 

Potrivit reprezentantului la ISU, la fața locului s-a intervenit cu o autospecială SMURD, iar la momentul in care medicii au ajuns la locul accidentului, pietonul, o femeie în vârstă de 65 de ani, era conștient. Femeia a fost preluată și dusă la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Județean Brașov.

Autovehiculul care a lovit pietonul este un taxi, au precizat autoritățile, care spun că în acest caz, vina ar aparține femeii accidentate, care ar fi traversat pe culoarea roșie. 

„Un bărbat în vârstă de 65 ani care a condus un autoturism, pe strada Carpaților din municipiul Brașov, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 65 ani, angajată în traversarea neregulamentară a străzii, respectiv pe culoarea roșie a semaforului destinat pietonilor. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infractiunii de «vătămare corporală din culpă»”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.