Încă un consilier local PNL Brașov părăsește partidul. „Nu am mai putut suporta jignirile“

Încă un consilier local PNL părăsește partidul și este pregătit să își depună mandatul. Radu Iov Constantin, cel care în ultimii doi ani a condus organizația de pensionari a PNL Brașov, a decis să-și dea demisia motivând neînțelegerile din organizația municipală, în ultima perioadă, dar și faptul că ar fi fost jignit în mai multe rânduri chiar de către oameni din conducerea partidului. 



„Nu am mai putut suporta jignirile care mi se aduceau. În ședința de săptămâna trecută am fost făcut analfabet, ca și cum nu contează cei aproape 20 de ani de studii și toată cariera mea în armată, ca și cum aș fi fost ultimul om, unul luat de pe stradă. Am decis să îmi dau demisia și să îmi depun mandatul de consilier local. Să rămână ei și să facă praf acest partid pentru care eu am muncit ani de zile, în ciuda faptului că uneori poate starea de sănătate nu a fost cea mai bună. Eu nu m-am dat bătut niciodată, iar ei și-au bătut joc de mine. (…) Am condus organizația de pensionari, m-am înțeles bine cu oamenii, nu am ridicat vocea la ei, nu i-am jignit, nu i-am înjurat niciodată“, a spus Radu Iov Constantin.

Consilierul local PNL spune că a fost contactat deja de alte partide însă nu și-a pus problema să meargă altundeva.

„Am spus pas deocamdată, pentru că am nevoie să mă odihnesc, am șapte operații pe corpul meu și cred că a venit vremea să mă gândesc mai mult și la mine“, a spus Radu Iov Constantin.

Radu Iov Constantin este de 12 ani în PNL, iar acum se află la al doilea mandat de consilier local. Din 2017 el conduce organiația municipală de pensionari a PNL.



Radu Iov Constantin este al doilea consilier local PNL care își anunță plecarea din partid, în ultima săptămână, după Sergiu Chifu. Acesta din urmă a anunțat că se înscrie în PMP. De asemenea, și fostul ministru al Finanțelor Publice, Gheorghe Ialomițianu a demisionat din PNL.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.