Jandarmi loviți în timp ce încătușau câțiva scandalagii care atacau trecătorii, în cartierul Astra

Doi jandarmi brașoveni de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista“ au fost loviți în timp ce încercau să încătușeze câțiva scandalagii ce atacau fără motiv trecătorii.



Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, pe strada Soarelui, acolo unde câțiva tineri agasau și atacau fără motiv trecătorii. Potrivit reprezentantului Grupării Mobile de Jandarmi, colonelul Laurențiu Stoian, incidental a fost semnalat la 112 de către o persoană, iar în zonă a fost trimis un echipaj al jandarmilor.

„Este vorba despre un incident neplăcut unde cinci persoane extreme de agresive loveau fără motiv trecătorii de pe stradă. Colegii mei au fost direcționați la fața locului în urma unui apel la 112. În timpul încătușării a trei dintre persoanele agresive, doi dintre colegi au fost loviți de către agresori“, a precizat col. Laurențiu Stoian.

Agresorii au fost duși la Secția 5 de Poliție, cazul fiind cercetat în acest moment de un procuror.



În urma incidentului, unul dintre suspecți a fost reținut și propus spre arestare preventivă, aseară, la Judecătoria Brașov, iar Instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru ultraj. Inculpatul are drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Cercetările în caz sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.