Un bărbat din Braşov şi-a înjunghiat concubina, într-o dispută casnică. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Un bărbat de 34 de ani din Braşov şi-a înjunghiat concubina cu un cuţit în zona umărului, fiind nevoie de jandarmi pentru aplanarea conflictului. Incidentul a avut loc sâmbătă.

Potrivit unui comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile ”Burebista’’ Braşov, sâmbătă, un echipaj de jandarmi a fost solicitat prin apelul unic de urgenţă 112, să se deplaseze pe raza Secţiei 5 de Poliţie Braşov, unde un bărbat de 34 de ani si-a agresat fizic concubina în vârstă de 28 de ani.

„Echipajul de jandarmi a ajuns de urgenţă la adresa indicată şi l-a identificat pe bărbatul reclamat. În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe fondul unor divergenţe între agresor şi victimă a avut loc un conflict. Acesta s-a soldat cu înjunghierea victimei cu un cuţit  în zona umărului”, se arată în comunicat.

Potrivit jandarmilor, victima era lovită destul de grav în zona umărului, astel că s-a solicitat şi o ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale mecesare.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârşiriea infracţiunii de vătămare corporală.

1 Trackback / Pingback

  1. Un bărbat din Braşov şi-a înjunghiat concubina, într-o dispută casnică. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.