Primăria din Ghimbav, dispusă să plătească peste 2 milioane de lei unei firme de dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Primăria orașuluui Ghimbav este dispusă să  plătească peste 2 milioane de lei pentru servicile de dezisecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public. Contractul scos la licitație pe platforma de achiziții publice SICAP are o valabilitate de cinci ani. Ofertele prestatorilor pot fi înregistrate până la 30 iulie.



Pentru dezinsecție, firma ce va câștiga contractual va avea în atribuții combaterea insectelor prin mijloace ecologice, biologie și chimice și aplicarea măsurilor necesare pentru eliminarea riscului de transmitere a unor boli la om sau la animale, prin intermediul insecterol vectoare.

Pentru deratizare, obiectivul stabilit prin contract este acela de „menținere a numărului de șoareci și șobolabi la un nivel numeric  redus“, iar pentru dezinfecție, firma câștigătoare va trebui să se concentreze pe distrugerea germenilor patogeni din zonele indicate de autoritatea contractantă.



Firmele interesate de acest contract pe 5 ani trebuie să îndeplinească câteva condiții de eligibilitate:

  • să dețină un dispecerat, sistem de comunicare și sistem GPS pentru coordonarea activităților; 
  • să aibă 4 pulverizatoare portabile, 5 aparate tip atomizor portabil, generatoare de ceaţă rece dotate cu sistem de dispersie în volum ultra redus (ULV) minim 2 aparate portabile (tip fogger) generatoare de ceaţă caldă; 
  • să aibă generator de ceață rece de mare capacitate pe platforma auto și generator de ceață caldă de mare capacitate pe platforma auto; 
  • să aibă 3 autoturisme pentru transport persoane și autoutilitare, inscripționate coform solicitărilor beneficiarului, pentru evidențierea pe teren a activității prestate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.