Avertisment pentru comercianţii de pe strada Republicii din Braşov: scaunele de plastic sau butoaiele de la terase trebuie să dispară

Deschise în primăvară, terasele de pe strada Republicii vor fi verificate în perioada următoare. Anunţul a fost făcut marţi de primarul Braşovului, George Scripcaru, care s-a declarat nemulumit de aspectul unora dintre ele.

Unii dintre comercianţi au adus butoaie, la alte terase sunt tot felul de garduri. Alţii au «înleţeles» că 3 metri pătraţi sunt egali cu 6 metri pătraţi. Conform regulamentului, pe Republicii se pot folosi scaune din fier forjat sau lemn. Nu toţi comercianţii au repectat această regulă, pentru că unii au pus scaune din plastic, cel mai probabil puse la dispoziţie de producătorii de bere”, a declarat edilul.

Primarul a anunţat că terasele vor fi verificate şi, dacă se constată nereguli grave se poate ajunge chiar la anularea acordului de ocupare a domeniului public. 

Primarul Braşovului a afirmat că toate aceste probleme au fost identificate de el, nu de agenţii poliţiei locale. De altfel, reprezentantul Primăriei Braşov a spus că ar fi nevoie ca poliţiştii locali care au arondată strada Republicii să fie instruiţi în ceea ce priveşte regulile pe care trebuie să le respecte comercianţii care au terase pe această arteră. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.