Emeli Sande vine la „Cerbul de Aur“! Ea va susține un recital în ultima zi de concurs

Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1 în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artişti precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai importante şi iubite staruri ale industriei muzicale.

My Kind Of Love, Next to Me, Read All About It, Beneath you’re Beautiful sunt câteva dintre hiturile care s-au auzit pe radiourile din întreaga lume şi cu care Emeli a cucerit definitiv inimile şi… urechile ascultătorilor.

Ascensiunea sa artistică a început în 2009, când a lansat, alături de rapper-ul Chipmunk, Diamond Rings, piesă ce a intrat direct în Top 10 UK Singles Chart.

Albumul de debut, Our Version of Events, lansat în 2012, a ajuns numărul unu în Regatul Unit la scurt timp de la lansare, doborând în acelaşi timp şi un record deţinut timp de 50 de ani de The Beatles pentru cele mai multe săptămâni în Top 10. De asemenea, a primit 7 discuri de platină în Marea Britanie şi Irlanda, fiind cel mai bine vândut album în 2012 şi 2013.Anul 2012 a fost unul fabulos pentru Emeli, care a cântat în faţa a 80.000 de spectatori şi a miliarde de telespectatori, la ceremoniile de deschidere şi închidere ale Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra.

După o perioadă de căutări şi redescoperire personală, Emeli revine în atenţia publicului cu Long Live the Angels, album pentru care a primit cel mai recent Brit Awards, în 2017. În următorul an, Casa Regală Britanică o decorează cu MBE pentru servicii aduse muzicii. 

În acest an, la scurt timp după recitalul de la Braşov, renumita artistă îşi va lansa cel de-al treilea album – Real Life, pe care este şi single-ul Extraordinary Being, inclus pe coloana sonoră a filmului X-Men: Dark Pheonix.Festivalul Cerbul de Aur 2019, care se desfăşoară în perioada 22-25 august, va fi o ediţie  completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Cu recitaluri care să devină moment de coleţie. În acest an, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Irina Rimes şi Ştefan Bănică jr.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.