RATBV introduce încă un autobuz cu remorcă pentru biciclete pe linia 20

Proiectul de transport al bicicletelor în Poiana Brașov se bucură de mult succes și se va extinde.Astfel, după ce la sfârșitul lunii iunie, pe linia 20 a fost introdus un autobuz cu o remorcă pentru biciclete (cu o capacitate de 16  locuri) din 3 august, pe traseu va mai fi scos un astfel de mijloc de transport. 

„Cu sprijinul Asociației NH Bike (în baza unui contract de comodat – n.n), în fiecare zi de week-end și în zilele de sărbători legale, spre Poiană vor circula două autobuze care vor avea remorcă pentru transportul bicicletelor. Autobuzul care va pleca la fix din Livada Poștei de la fix va avea remorca cu 16 locuri, iar cel de la și jumate, o va avea pe cea cu 10 locuri. Transportul bicicletelor este, și în acest caz, gratuit. Acest serviciu va fi asigura, cel puțin, până în luna septembrie”, a anunțat primarul primarul Brașovului, George Scripcaru. 

În continuare, inclusiv în timpul săptămânii, autobuzele care circulă pe această rută, sunt prevăzute cu suport pentru 3 biciclete.Cea de a doua remorca are capacitate de 10 biciclete și este dotată cu sisteme de siguranță pentru prinderea bicicletelor. Bicicletele vor fi încărcate/descărcate pe/de pe remorcă de către proprietari, iar conducătorul auto va verifica prinderea bicicletelor. Din motive de siguranță și orar transportul bicicletelor este asigurat doar între cele două capete de linie: Livada Poștei și Poiana Brașov. În continuare, la celelalte intervale orare, vor circula autobuzele cu suport pentru 3 biciclete.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.