FOTO. Inventarul pagubelor după vijelia de la Brașov. ISU a intervenit în 13 zone, pentru ridicarea unor arbori doborâți pe drumuri, trotuare, mașini și acoperișuri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a avut o seară dificilă după ruperea de nori care a avut loc în oraș. ISU a avut 13 intervenții în care echipajele de teren au fost nevoite să strângă arbori doborâți pe carosabil, pe trotuar sau chiar pe mașini.

Cele mai multe intervenții au avut loc în Șchei.



Prima intervenție a avut loc în jurul orei 18.35, pe strada Iuliu Maniu, unde au fost înregistrați arbori căzuți peste trei autoturisme. Pentru degajarea zonei a fost nevoie de intervenția a două autospeciale cu apă și spumă. Un arbore a căzut peste o mașină i pe bulevardul Saturn.

Arbori căzuți de carosabil au fost pe Drumul Poienii, în zona Turnul Alb. Pe strada Mihail Sadoveanu, strada Mică și strada Karl Lehman și strada Invățătorilor.

Echipajele ISU au intervenit și pentru copaci căzuți pe trotuar pe strada Nisipului și pe strada Vasile Saftu, iar Pe Tocile, Protopop Ioan Soci și la Spitalul Stejăriș, s-a intervenit în cazul unor arbori căzuți pe acoperișurile caselor.

Un copac a căzut și în curtea Spitalului Militar din Brașov.  



În această seară, de la ora 18.30, Brașovul a fost afectat de o puternică vijelie, care a doborât mai mulți arbori și a produs inundații în mai multe zone din oraș, în doar o oră de ploaie puternică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.