FOTO&VIDEO. Vijelie puternică la Brașov. Arbori doborâți și inundații în mai multe zone ale orașului

O vijelie puternică a afectat Brașovul în această după-amiază, mai mulți arbori fiind doborâți în Șchei sau la Sanitas. În plus, mai multe zone ale orașului au fost inundate, unele dintre ele la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Este cazul străzii Mureșenilor, în zona Pieței Sfatului și al străzii George Bariuțiu.



De asemenea, mai multe străzi din Șchei au fost inundate, după primele precipitații violente apa măsurând deja peste 10 de centimetri.

S-au inundat și zone care și până acum aveau probleme, așa cum este în Bartolomeu, lângă Brintex sau în parcarea de la capătul de linie Municipal.

Din cauza vantului puternic mai mulți arbori au fost doborâți în Șchei și la Sanitas, fiind nevoie de intervenția ISU pentru a degaja drumul. 

 

Vijelia a început în jurul orei 18.30, iar imediat după ora 19.00, brașovenii au fost alertați și prin sistemul telefonic de avertizare RoAlert, fiind sfătuiți să evite deplasările și să ia măsuri de autoprotecție și de adăpostire, până la ora 19.30 când este estimat că va dura vijelia.  



„Nu staționați sub arbori, panouri publicitare sau rețele electrice. Conduceți cu prudență. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU, IGSU și ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment“, este mesajul de alertă de urgență.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.