Ministrul Teodorovici, despre un spor de 15% de condiții vătămătoare, pentru angajații de la Finanțe și ANAF: „E bine, e corect, e moral“

HotNews.ro a scris luni, aici, că angajații din Ministerul de Finanțe vor avea salariile mărite cu 15% prin introducerea sporului pentru condiții vătămătoare, actul normativ fiind deja în Monitorul Oficial. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că este bine ca aceștia să primească sporul, deoarece ANAF și MFP duc greul acestei economii. 
 
 
 
„Până când se va decide anularea acestui spor, e bine, corect și moral față de colegii mei de la Finanțe și ANAF să primească acest spor. Să nu uităm că ANAF și Ministerul de Finanțe duc greul acestei economii“, a spus Teodorovici, la Palatul Victoria.
 
Potrivit acestuia, de la ei se așteaptă și încasări mai mari față de cele planificate.
 
„Pe ei vor fi, probabil, ochii ațintiți pentru a-și face planul, a se conforma față de planul impus de noi prin lege, așa că este corect să avem o astfel de abordare“, a afirmat ministrul.
 
 
 
Într-o Ordonanță privind reforma în domeniul sănătății, publicată vineri în Monitorul Oficial, a fost introdusă o prevedere, care inițial se afla în proiectul care prevedea introducerea taxei pe zahăr și reducerea numărului de secretari de stat. Este vorba despre creșterea salariilor angajaților din Ministerul Finanțelor Publice (MFP). Practic, se introduce sporul pentru condiții vătămătoare, prezent și în alte instituții de stat, care adăugă 15% la salariu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.