Premieră pentru Europa Centrală și de Est: Master de medicină tradiţională chineză, la Universitatea Transilvania din Brașov

Reprezentanţii Universităţii Transilvania din Braşov au hotărât să lărgească paleta studiilor în medicina alternativă, din această toamnă, pentru absolvenţii de licenţă, cu un master de medicină tradiţională chineză.

Acest master este o premieră pentru spaţiul medical din Europa Centrală şi de Est. Pentru aceste cursuri, Universitatea Transilvania a încheiat un parteneriat de colaborare cu una dintre cele mai mari universităţi din Beijing, China. Viitorii masteranzi vor avea posibilitatea să studieze această specializare cu profesori renumiţi din China.

La acest master se pot înscrie şi absolveţi de licenţă care nu au studii în domeniul medical

Masterul va avea o durată de 2 ani, iar taxa de şcolarizare va fi de 4500 de lei pe an. Înscrierile se fac la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Transilvania în data de 19 şi 20 septembrie 2019, iar pe data de 21 se va susţine un colocviu de admitere care va presupune întânirea viitorilor studenţi cu profesorii pentru a li se verifica gradul de cunoaştere a noţiunilor medicale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.