Primăria Brașov are un nou site, despre care spune că este mai „prietenos” cu cetățenii

De la începutul acestei săptămâni, Primăria Brașov are un nou site. Acesta respectă prevederile noului Cod administrativ, fiind inclusă și secțiunea „Monitorul oficial local”, unde pot fi găsite actele normative emise de administrația locală, chiar și unele dispoziții de primar.



 Noul site a fost realizat „în regie proprie”, timp de aproape un an, de specialiștii Direcției Informatice din Primăria Brașov.  

Pe lângă transpunerea prevederilor noului Cod administrativ, reprezentanții municipalității brașovene spun că noul site a fost restructurat și orientat pe nevoile cetățenilor. Astfel, pe pagina principală există comanda „Acces rapid”, care le permite cetățenilor să aibă acces la informații de interes din domenii precum urbanism, transport public, evenimente sau turism.  

De asemenea, oamenii pot sesiza problemele pe harta incidentelor, sau pot face plăți rapide și dacă nu au un cont de utilizator (se introduc mai multe date existente pe decizia de impunere).

Nu în ultimul rând, pe acest site vor fi postate toate proiectele de hotărâre de Consiliu Local. Totodată, site-ul este optimizat și pentru telefoanele inteligente sau tablete.  



Pe noul site a fost inclusă și secțiunea „Realizări”, unde sunt prezentate investițiile finalizate.

„Poate sunt lucruri care mai trebuie completate sau îmbunătățite în ceea ce privește noul site. În acest sens așteptăm și sugestii”, a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.