FOTO. Accident cu 3 victime şi o ambulanţă lovită, între Rupea şi Braşov

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs astăzi, pe DN 13, în zona Pădurii Bogății, pe drumul dintre Rupea şi Braşov. În accident a fost lovită și o ambulanță care era parcată pe partea dreaptă a drumului.



„Un bărbat care conducea un autoturism deplasându-se din direcția Rupea către Brașov, pe DN 13, la km 47+900m, a intrat în coliziune cu o ambulanță, parcată regulamentar pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care se va propune soluție legala la finalizarea verificărilor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent de poliție Nadia Olaru, citat de monitorulexpres.ro.

foto: Info Trafic jud. Brasov/ Dragos Bucutea

4 Comentarii

  1. Numele celui care a postat pozele este Dragos Bucuțea ,nu cum ai scris tu Dragos Butucea, rectifica .

1 Trackback / Pingback

  1. Un copil instituționalizat și o angajată a Complexului de Servicii Sociale „Măgura“ Codlea, victime în accidentul de pe DN13, în care a fost implicată și o ambulanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.