FOTO&VIDEO. Un sportiv român a câștigat Brașov INEDIT Open Tour

Un tânăr de 17 ani a câștigat duminică finala turneului internațional de tenis Brașov Inedit Open Tour, găzduit, în ultima săptămână, de Baza Sportivă Olimpia. 

Tânărul Nicholas David Ionel l-a învins pe Oleksii Krutykh din Ucraina cu 7-5, 6-4, în fața unui public care a umplut tribuna bazei sportive Olimpia de sub Tâmpa. 

La finalul turneului, Nicholas David Ionel a declarat că Brașovul este unul dintre orașele lui favorite și ținut să le mulțumească celor prezenți pentru sprijin. El nu a uitat însă de mama sa: 

„Le mulţumesc celor care au venit să mă susţină şi în special mamei mele, care a stat toată săptămâna aici. A fost un turneu foarte bine organizat”, a decarat Nicolas David Ionel, la premiere. 



Finalistul tunreului, ucrainianul Oleksii Krutykh, i-a mulțumit și el tatălui său dar și publicului și a anunțat că este interesat să revină la acest turneu de la Brașov.

Festivitatea de premiere a celor doi a fost făcută ieri de către primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, care i-a oferit cupa finalistului Krutykh, și de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care l-a premiat pe câștigătorul turneului. 



Dumitru Hărădău, directorul turneului, a apreciat sprijinul primit de la autoritățile locale pentur organiarea turneului, dar și valoarea finaliștilor, spunând că marele câștigător, care acum este junior, ar putea ajunge în scurt timp și în echipa de Cupa Davis a României. 

Dumitru Hărădău: „Am reuşit să organizăm un eveniment deosebit, în care, la final, avem un câştigător foarte tânăr, un junior de perspectivă, cu un potenţial deosebit. Sperăm ca în câţiva ani să facă parte din echipa naţională de Cupă Davis sau, de ce nu, să îl vedem câştigând una dintre marile competiţii naţionale”. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.