Primăria Codlea investeşte aproximativ 19 milioane de lei într-un Centru recreaţional cu bazine de înot, săli de sport, terenuri de tenis şi piste de sporturi extreme

Primăria Codlea porneşte proiectul Centrului Recreaţional pregătit de mai mulţi ani. Administraţia locală a lansat licitaţia pentru contractual de proiectare, execuţie şi asistenţă tehnică pentru această investiţie, estimat la o valoare de 19,419 milioane lei (cu TVA). Firmele interesate de contract pot depune oferte până la data de 18 octombrie, câştigătoarea având la dispoziţie 18 luni pentru a finaliza documentaţia şi lucrările.

Centrul recreational de la Codlea este cel mai mare proiect de investiţii realizat cu fonduri europene nerambursabile, în istoria municipiului, spune primarul Mihai Cîmpeanu. Proiectul presupune realizarea a trei bazine, dintre care două pentru înot şi unul pentru relaxare, construcţia unor săli de recuperare şi a unor terenuri pentru sport, realizarea unor spaţii administrative şi a unui mic restaurant – toate în interior. De asemenea, centrul va avea şi două terenuri de tenis în aer liber, care pe perioada iernii se pot transforma în patinoar, o pistă de skateboardind, pistă de bikeinng şi o zonă pentru rolleri.

Acest proiect a pornit în 2012, de la ideea de a crea un bazin de înot – fiind realizat chiar şi aun studio de fezabilitate. Un an mai târziu, în acest studiu a apărut şi două terenuri de tenis cu vestiare şi a piste pentru sporturi extreme. Studiile nu au putut fi implementate, în lipsa finanţării.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.