Biroul de arhitectură care a lucrat la Cluj Arena, stadioanele din Craiova și Târgu-Jiu vine și la Stadionul Tineretului din Brașov

Proiectanții Casei de Arhitectură Dico și Țigănaș vor acorda consultanță Primăriei Brașove pentru modernizarea Stadionului Tineretului.



Acest birou de arhitectură are experiență in astfel de proiecte, având în portofoliu stadionul de la Cluj sau de la Tg. Jiu.

 ,,Având în vedere experiența celor de la Dico și Țigănaș, care au făcut proiectele pentru mai multe stadioane nou-construite în România (Cluj Arena, stadionul de la Craiova și Târgu-Jiu și stadionul de rugby din București, care va fi folosit și pentru campionatul european de fotbal n.n.) i-am rugat să efectueze o vizită și la Stadionul Tineretului, pentru o primă analiză legată de modernizarea sa. După ședință, împreună cu directorul Direcției Administrare Infrastructură Sportivă, Emilian Cernica, au mers la stadion și au făcut o primă constatare legată de problemele cu care se confruntă această bază sportivă. Au promis că la viitoarea vizită vor veni cu o serie de propuneri concrete legate de etapele pe care trebuie să le parcurgem pentru a avea un stadion la standarde europene”.

Dico & Țigănaș este unul dintre cele mai importante birouri de arhitectură din România, cu un portofoliu de 344 de proiecte, care includ facilități sportive, clădiri de birouri, clădiri industriale, spații comerciale, ansambluri rezidențiale sau locuințe unifamiliale.



În domeniul sportiv, în portofoliul firmei se află Stadionul CFR, Cluj Arena și BT Arena din Cluj-Napoca, Stadionul Târgu Jiu, Stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova (toate finalizate), Stadionul Național de Rugby din București (în construcție), și Polivalentele Brașov și Bistrița, ambele în faza de proiectare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.