Din organigrama Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au dispărut 16 directori. „Drumul hârtiilor” va fi scurtat

Din 8 octombrie, structura centrală a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are o nouă organigramă, din care au fost șterse 16 posturi de director. Astfel, conform unui comunicat transmis de conducerea  companiei, vechea structură care însuma un număr de 28 de posturi de directori, iar în urma reorganizării, rămân doar 12 posturi, ceea ce presupune și o economie la bugetul companiei de peste 10 milioane lei/an. Pe lângă economia la bugetul de stat, conducerea companiei a anunțat că atunci când a fost elaborată noua organigramă s-a luat în calcul și optimizarea circuitului documentelor, în perspective responsabilizării deciziilor. 

„Această schimbare este o una majoră, atât a structurii organizatorice, cât și din perspectiva funcționalității decizionale. A fost un moment așteptat și care va determina noi așteptări. Consider că această schimbare este susținută de necesitatea performanței tehnico-economice și financiare a companiei, care să se concretizeze prin rezultate certe și proiecte finalizate. Deciziile luate acum sunt constructive și, subliniez, că ele nu înseamnă neapărat un reproș, ci sunt elemente concrete ale unei noi viziuni de funcționare și dezvoltare a companiei. Acest lucru înseamnă să trecem de la o structură stufoasă si rigidă, care intrase într-o rutină decizională, la o structură suplă și eficientă”, a declarat Sorin Scarlat, directorul General al CNAIR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.