Doi tineri care de luna viitorare ar fi devenit agenți de poliție, prinși cu drogurile „la purtător“. Școala de Poliție vorbește despre o „situație incompatibilă“ a celor doi

Foto arhivă

Doi elevi ai Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina au fost dați afară, după ce au fost prinși cu droguri în urma unui control care a avut loc în camerele de cămin marți, 1 octombrie, scrie Ziarul Incomod.



Potrivit unor surse citate de publicația locală menționată, asupra celor doi s-ar fi găsit aproximativ 70 de plicuri care conțineau substanțe interzise. Oficial, reprezentanții școlii susțin că „în urma unui control intern doi elevi au fost identificați într-o situație incompatibilă”.

„Școala noastră desfășoară dese activități de control. Azi, în urma unui astfel de control, este adevărat că au fost identificați doi tineri în situația de a nu fi compatibili cu calitatea de elevi. Ei s-au retras din școală, au depus raport și în momentul acesta nu mai au calitatea de elevi”, a declarat comisar șef Ciprian Tureac, purtător de cuvânt al Școlii de Poliție din Câmpina.

Potrivit Mediafax, cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună, iar pe 29 noiembrie ar fi fost agenți de poliție.  



Potrivit Poliției Prahova, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești a fost sesizată de către conducerea Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, cu privire la existența unor date referitoare la posibile comportamente deviante ale unor elevi determinate de consumul de substanțe cu efecte psiho-active.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.