Cupa României la rugby, în premieră la Brașov. Steaua și Timișoara și-au disputat trofeul până în ultimul minut

CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Românei la rugby, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe Timişoara Saracens, cu scorul de 22-19 (13-9), pe Stadionul Noua din Braşov. Brașovul găzduiește în premieră finala acestei competiții naționale. CSA Steaua şi-a adjudecat trofeul după o lovitură de pedeapsă transformată de Florin Vlaicu, în ultimul minut de joc.

Pentru roş-albaştri Grigoraş Diaconescu a reuşit un eseu, iar Florin Vlaicu a înscris din cinci lovituri de penalitate şi o transformare, în timp ce Randall Morrison a marcat un eseu pentru Saracens, iar Luke Samoa l-a transformat, adăugând patru lovituri de pedeapsă.

Steaua Bucureşti şi Timişoara Saracens s-au mai întâlnit în finala Cupei României, în 4 octombrie 2015, la Iaşi, Saracens câştigând cu 17-14, după prelungiri.

De remarcat că arbitrul Cristian Şerban a condus acea finală, ca şi pe cea de sâmbătă de la Braşov.Timişoara Saracens rămâne cu patru trofee ale Cupei României în palmares (2011, 2014, 2015, 2016), iar CSA Steaua a ajuns la 15, precedentul fiind obţinut în 2013

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.