Opera Braşov nu mai are director. Un manager interimar va fi numit abia săptămâna viitoare

Opera Braşov va avea un nou manager interimar săprămâna viitoare, a anunţat Primăria Braşov. Ovidiu Mezei, cel care a câştigat postul în urma unui concurs, iar la evaluarea de după primul an de  mandat a obţinut o notă peste 9.00, a decis să demisioneze luna trecută, invocând „motive personale“. Perioada de preaviz s-a terminat şi ea, astfel că, în acest moment, Opera Braşov nu are un director. Reprezentanţii Municipalităţii spun însă că, de la momentul finalizării perioadei de preaviz – care tot potrivit unui anunţ al Primăriei, era până la 15 noiembrie, au la dispoziţie cinci zile lucrătoare să numească un director interimar şi, din acest punct de vedere sunt „în termen“.



În acest moment, nu doar Opera Braşov este fără director cu contract de management. Într-o situaţie similară se află şi Teatrul „Sică Alexandrescu“ acolo unde Dan Cogălniceanu, care câştigase concursul de manager şi semnase un contract valabil pe trei ani, nu a reuşit să treacă de evaluarea de după primul an de mandat, astfel că a fost demis şi înlocuit cu Viorica Geantă Chelbea. Şi aceasta a vrut să demisioneze luna trecută, tot din „motive persoanel“, însă demisia sa a fost respinsă. 



Primăria Braşov intenţionează să organizeze concurs pentru cele două posturi la începutul anului viitor, după ce în prealabil va fi aprobat un regulament pentru desfăşurarea acestuia. (Detalii AICI)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.