Opera Brașov vine cu „Rapsodia română nr. 1“ și „Crai nou“, la evenimentul de aprindere a bradului din Piața Sfatului. Filarmonica Brașov oferă un concert gratuit de Ziua Națională

Opera Brașov participă duminică, 1 Decembrie 2019, la festivitatea ce prilejuiește aprinderea luminilor de sărbători la bradul din Piața Sfatului. Programul muzical pregătit este unul special și este dedicat, totodată, și celebrării Zilei Naționale a României, anunță repreyentanții Operei Brașov.



 

După intonarea Imnului „Deșteaptă-te, Române”, publicul se va putea delecta cu „Rapsodia română nr. 1” de George Enescu, dar și cu fragmente din îndrăgita operetă „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, în interpretarea Corului și Orchestrei Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Spectacolul va începe la ora 17.30. 

Imediat după acest moment, pe scenă va urca și Corul UNISON, iar de la 18.30 se va aprinde bradul de Crăciun din Piața Sfatului și iluminatul de sărbătoare din Centrul Istoric. 



 

Tot pe 1 Decembrie, și Filarmonica Brașov vine cu o surpriză pentru iubitorii de muzică. De la ora 19.00, la Sala Patria a Filarmonicii, brașovenii vor avea acces gratuit la un concert festiv dedicat Zilei naționale. La pupitrul dirijoral se vor afla maestrul Ovidiu-Dan Chirilă, invitat fiind violonistul Florin Ionescu-Galați.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.