„Romania Rocks 2021”, în premieră la Brașov: 25 de piese din istoria muzicii româneşti, aduse pe scenă de nume mari ale rockului şi Filarmonica Braşov

Brașovenii sunt așteptați joi seara, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor, pentru un concert inedit de rock. Asociația Cultural-Artistică HARA va prezenta în premieră la Brașov, „Romania Rocks 2021”, o nouă producție spectaculoasă în care Orchestra Filarmonicii Brașov, sub bagheta dirijorului Remus Grama, va reinterpreta deodată și împreună, într-un mod impresionant, 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii românești din trecut și până astăzi, piese care au impactat și impresionat generații întregi. 

Unică în România, ideea de bază a proiectului este categoric aceea de „ÎMPREUNĂ”, o colaborare inovativă și spectaculoasă a generațiilor de muzicieni români care încurajează creația artistică românească de valoare, spun organizatorii.

Pe scena de la Sala SPorturilor vor urca alături de orchestra Filarmonicii, patru generații de artiști, printe care Cristi Minculescu (Iris), Călin Goia (Voltaj), Flavius Buzilă (Hara), Adrian Despot (Vița de Vie), Roxen și EMAA.

Prezentatorul evenimentului este George Zafiu (Europa Fm).

În cadrul evenimentului se vor prezenta două momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Bărar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid-19.

Intrarea la eveniment este liberă! Accesul se face cu respectarea tuturor normelor de protecție anti-Covid.

„Romania Rocks 2021” este organizat de către Asociația HARA, fiind co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.