Șase zile fără trafic pe un segment al străzii Nicolae Titulescu din Brașov. Ce rute alternative au șoferii

Compania Apa Brașov a anunțat că lucrările de pe strada Nicolae Titulescu continuă pe tronsonul IV, între intersecțiile cu străzile Roșiorilor și Petru Rareș. Pe jumătate din acest tronson vor fi montate două conducte de fontă ductilă, cu diametre de 500 și 700 mm, care vor fi conectate între ele la intersecția cu străzile Păltniș și Serii.



„Realizarea acestei conexiuni și montarea în paralel a celor două conducte de fontă impune închiderea completă a traficului auto pe strada Nicolae Titulescu, între străzile Roșiorilor și Petru Rareș, începând de luni, 25 noiembrie. Estimăm că traficul auto va fi închis până sâmbătă, 30 noiembrie”, a anunțat Comoania Apa Brașov.



Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona cu lucrări de pe Nicolae Titulescu, o pot face pe traseul Bulevardul 15 Noiembrie – Petru Rareș – Nicolae  Titulescu sau Calea București – Nicolae Titulescu.

Pe unde pot ocoli șoferii 

Pentru cei care doresc să ajungă dinspre Calea București spre Patria, traseul este Calea București – Nicolae Titulescu – Petru Rareș – Păltiniș – Roșiorilor – Nicolae Titulescu.
Dată fiind amploarea lucrărilor este necesară menținerea neocupată a parcărilor de pe ambele părți ale străzii Nicolae Titulescu, pe tronsoanele pe care se execută lucrări, precum și pe străzile adiacente pe care traficul va fi redirecționat. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a rețelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional
Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.