Târgul de Crăciun din Piața Sfatului va avea 35 de căsuțe și 36 de comercianți. Vor exista ateliere pentru copii, căsuța și radioul lui Moș Crăciun

35 de căsuțe (normale și duplex) cu produse de tip food și non-food, cu creații handmade și deorațiuni, vor fi în acest an la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului.

 



Potrivit directorul Direcției Relații Externe, Cultură și Evenimente din Primăria Brașov, Cecilia Doiciu, în acest an „avem căsuțe cu ciocolată, turtă dulce, dulceață, conserve, brânză și produse tradiționale din Vama Buzăului și Feldioara, mâncare caldă, castane coapte“. De asemenea, vor fi trei căsuțe cu fructe uscate și fruncte în ciocolată și decorațiuni de Crăciun, acești producători venind din Republica Moldova, în cadrul parteneriatului cu Camera de Comerț și Industrie din țara vecină.

Cu excepția producătorilor din Republica Moldova, toate celelalte căsuțe vor fi ocupate de comercianți din județul Brașov. „Regula generală pentru ocuparea căsuțelor a fost ca solicitantul să fie din județul Brașov și să fi avut o participare anterioară în târg, care să nu fi creat probleme, de exemplu care să nu fi închiriat căsuțe pe care să le țină închise“, a precizat Cecilia Doiciu.



Așezarea căsuțelor în târg, în acest an, va fi diferită, urmând să existe și o poartă de intrare în piață, formată din două căsuțe de mai mari dimensiuni. Va exista, de asemenea, căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea participa la ateliere de decorațiuni și un loc în care cei mici vor putea lăsa scrisorile pentru Moș. În Piața Sfatului va exista și un studio Magic FM de unde se va auzi muzica în târg  în fiecare zi.      

Târgul de Crăciun din Piața Sfatului va sta deschis pe toată perioada lunii decembrie. 

1 Trackback / Pingback

  1. Cum va arăta Târgul de Crăciun din Piața Sfatului? - Realitatea de Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.