Cabana de Salvamont de la Plaiul Foii va fi modernizată pentru a oferi condiții mai bune de cazare

Cabana de salvamont de la Plaiul Foii va fi modernizată în acest an, de către Primăria Zărnești, care are în subordine serviciul local salvamont ce asigură intervențiile în jumătatea na Masivului Piatra Craiului. Primarul din Zărnești, Alexandru Igrișan, spune că în buget va fi prevăzută suma de 100.000 de lei pentru cabană, bani cu care vor fi acoperite o serie de lucrări de modernizate.„Cabana este într-o stare bună, dar cred că este nevoie de modernizarea ei, pentru a creşte gradul de confort”, a declarat primarul.

Banii de la buget vor fi folosiți și pentru dotarea salvamontiștilor care periodic au nevoie de echipamente, pentru a avea siguranța intervențiilor. Salvamont Zărnești face parte din Compania de Servicii Publice Zărnești SRL, aflată în subordinea directă a Consiliului Local. Din serviciul Salvamont fac parte zece salvatori montani, care pe lângă intervențiile în Piatra Craiului, oferă sprijin și salvatorilor din zona Bran, Moieciu sau Fundata, a mai spus Alexandru Igrișan.

2 Comentarii

  1. nu inteleg cum cristi pivota poate sa fie la salvamont zarnesti , este in coma alcoolica permanent, il tine taicasu in carca,la o interventie a vomitat peste un ranit in targa, cunoaste mai bine ce e pe sub mese pe la curmatura decat traseele prin piatra craiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.