LOCALE 2020. Alexandru Igrișan, admis cu emoții în cursa pentru Primăria Zărnești. Inițial, a fost descalificat din cauza semnăturilor de susținere

După ce primul dosar pentru Primăria Zărnești depus de PSD Zărnești a fost respins din cauza semnăturilor insuficiente, la a doua încercare, candidatura lui Alexandru Igrișan (foto stânga) a fost acceptată de Biroul Electoral Zărnești. Potrivit bzb.ro, decizia a fost luată în 19 august, însă nu a fost confirmată oficial de președintele PSD Brașov și nici de Alexandru Igrișan. 

Reamintim că în primă fază, pentru susținerea candidaturii lui Igrișan au fost depuse 553 de semnături, dintre care au fost validate 210, în condițiile în care minimul necesar era de 250. Apoi, în 18 august, a fost depuse  1.100 de semnături, însă dosarul a fost primit de Biroul Electoral Zărnești abia după ce Biroul Electoral Județean a emis o decizie prin care a obligat Zărneștiul să primească dosarul. Ulterior, membrii Biroului Electoral Zărnești au admis și candidatura lui Igrișan. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.