Femeii care s-a baricadat cu copilul într-o casă din Ghimbav i s-a întocmit dosar penal. DGASPC Brașov a anunțat ce se va întâmpla cu copilul

Direcția Generală de Asistență Socială pentru Protecția Copilului  (DGASPC) Brașov a anunțat, oficial, ce măsuri s-au luat în cazul copilului sechestrat de către mamă, luni, în locuința acesteia din Ghimbav, precizând că micuțul este în acest moment în siguranță. Astfel, potrivit conducerii direcției, copilul, în vârstă de șase ani și jumătate, fost dus în noaptea de luni spre marți cu ambulanța la Spitalul de Copii Brașov, unde a fost evaluat din punct de vedere medical. „Copilul este clinic sănătos și s-a recomandat consult psihologic/psihiatric de specialitate”, a anunțat DGASPC. 
Reprezentanții direcției au menționat că acum minorul se află împreună cu tatăl său.  Tatăl a declarat specialiștilor noștri că se va ocupa de creșterea și îngrijirea copilului și că va părăsi România, împreună cu fiul său, în momentul în care situația se va clarifica. DGASPC Brașov va asigura în continuare minorului și tatălui acestuia consiliere de specialitate medico-psiho-socială”, a comunicat DGASPC.  
În ceea ce o privește pe mamă, reprezentanții direcției au anunțat că „mama, însoțită de polițiști, a fost preluată de echipajul medical. Conform informațiilor primite telefonic de la reprezentanții Poliției Ghimbav, femeii i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal”. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.