FOTO. O femeie din Ghimbav s-a baricadat cu copilul în casă și refuză să vorbească cu DGASPC, care a fost sesizată la linia verde „Telefonul Copilului“

Reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov (DGASPC), împreună cu poliţişti şi jandarmi, se află luni după-amiaza, la locuinţa unei femei din Ghimbav, care s-a baricadat în casă împreună cu fiul ei și refuză să iasă.
 
Autoritățile intervin în urma unei sesizări la linia verde Telefonul Copilului, venită din partea tatălui femeii, care a spus că de când s-a întors din Italia aceasta „s-a baricadat în casă“ cu copilul. Prima sesizare la Telefonul copilului a venit încă din luna decembrie. 
 
 
Este cea de a treia încercare a autorităților de a comunica cu mama copilului, care până acum a refuzat să îi primească în casă, acceptând doar un dialog prin fereastră, a declarat Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov. 
 
După o primă discuție prin fereastră, femeia și-ar fi luat angajamentul să meargă la sediul DGASP din municipiul Braşov pentru a sta de vorbă cu asistenţii sociali, însă nu a făcut acest lucru. În contextul dat, azi reprezentanții DGASPC, împreună cu polițiștii, jandarmii, o Ambulanță și un negociator au mers din nou la locuința femeii din Ghimbav, împreună cu tatăl copilului, un cetățean italian.  Situația însă s-a repetat, femeia rămânând baricadată în casă cu copilul.  
 
Autoritățile nu au intrat cu forța în casă bunicul copilului refuzând această variantă, pentru a nu-l speria pe cel mic. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.