PMP și-a anunțat candidatul pentru Primăria Brașovul și vine și cu un consultant nou în organizația locală. Ce scor electoral și-a propus partidul

Președintele PMP, Eugen  Tomac, a anunțat duminică la Brașov că partidul său va avea un candidat propriu la primăria municipiului Brașov, în persoana actualului viceprimar Costel Mihai. Anuntul a fost făcut în urma reuniunii regionale a PMP găzduită in acest weekend de Brașov.



„Odată asumată răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi- care de altfel a fost un proiect pentru care PMP a susținul Guvernul Orban, putem avea un tur 2 în care candidatul nostru Costel Mihai se poate bate cu orice candidat, iar cel mai harnic și mai activ viceprimar al Brașovului are șanse să devină primar”, a declarat Eugen Tomac, președinte PMP.

Cu această ocazie, conducerea partidului a anunțat că alături de organizația de Brașov va veni și Cătălin Avramescu, fost consilier al administrației prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu și fost ambasador al României în Finlanda.

„Pe profesorul Avramenscu îl cunosc din 2007 și am avut dintotdeauna o relație foarte bună. Dânsul se va alătura filialei Brașov  și ne va acorda sprijinul și consultanța necesare pentru a ne crea strategia și programul electoral pentru alegerile locale din acest an”, a declarat Costel Mihai, președintele PMP Brașov. 



PMP și-a anunțat și obiectivul la nivel național pentru alegerile locale: un scor electoral de +10%. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.