FOTO&VIDEO. Aur pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret!

Sportiva Georgeta Popescu a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne.

Georgeta Popescu, pregătită de Cezar Popescu la Sinaia,  a reuşit timpul total 2:26.84.

Medalia de argint a fost câştigată de sportiva din Slovacia Viktoria Cernanska, iar pe poziţia a treia a terminat germana Caline Harms.

Tot la monobob, Maria Antonia Sârbu a încheiat pe 13.Medalia cucerită de Georgeta Popescu este a doua pentru delegația României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, după cea a Ramonei Ionel, bronz în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei.

 

Bucuria ei, mândria noastră! Georgeta Popescu vă mulțumește pentru suport! Team Romania are o campioană olimpică la monobob!

تم النشر بواسطة ‏‎Comitetul Olimpic si Sportiv Roman‎‏ في الأحد، ١٩ يناير ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.