PNL și-a pus un om nou în Consiliul Județean Brașov

PNL și-a pus un nou consilier județean, în locul lui Mihai Veștea, care a demisionat ďupă ce a fost numit într-o funcție de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administrației.



Locul său a fost luat de Mircea Pop, de la organizația PNL Codlea, care revine în Consiliul Județean după un alt mandat incomplet, de doi ani, în perioada 2014-2016, când a ocupat un post în Deliberativul județean de pe o poziție de supleant pe lista liberalilor.

Mircea Pop are 50 de ani și conduce un grup de firme din Codlea, în domeniul agriculturii. În Consiliul Județean el va activa în Comisia Economică, în locul lui Mihail Veștea. 



Imediat după depunerea jurământului, luni, Pop a votat hotarârea de Consiliu Județean ce stabilește salariile angajaților din administrația județeană. Cu votul său, hotărârea a trecut, în contextul în care alți trei liberali au fost nevoiți să stea pe margine la acest vot, având membri ai familiei angajați în Consiliul Județean. A fost a doua oară când proiectul a fost supus votului. Prima dată, proiectul nu a avut voturi suficiente pentru a trece. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.